رفتن به محتوای اصلی
x

عوامل خطر سرطان پستان و پیشگیری از آن

 

🔹هر کسی می ‌تواند برای کاهش خطر سرطان و دیگر بیماری‌های مزمن، تغییراتی را در شیوه‌ی زندگی خود ایجاد کند. افراد در معرض خطر باید به خاطر داشته باشند که ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و شیوه‌ زندگی برای ابتلا به سرطان دخیل اند.

🔹بعضی از عوامل خطر سرطان پستان می‌توانند اصلاح شوند و بعضی دیگر خارج از اراده افراد هستند، بنابراین افراد می‌توانند گام هایی را برای کاهش خطر بیماری بردارند.

🔹خوشبختانه بیشتر عوامل خطری که سبب سرطان پستان می‌شوند قابل اصلاح هستند.

🔹از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ کرده، نمک زده و آماده حاوی مواد نگهدارنده، ترشی و کنسروها پرهیز کنید یا مصرف آنها را کاهش دهید.

🟦منبع: دستورالعمل پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان سازمان جهانی بهداشت

🖊️ روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان لنجان