رفتن به محتوای اصلی
x

گوشت قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید

🔻 گوشت قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید

رئیس گروه سلامت محیط وکار دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
🔹انجام قربانی باید صرفاً در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی انجام شود تا از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام پیشگیری شود.
🔹توصیه می‌شود از مصرف گوشت تازه بلافاصله پس از ذبح خودداری شود و پس از نگهداری در یخچال به مدت ۲۴ ساعت، مصرف شود.
 

🌍 @nabzevatan | nabzevatan.ir