رفتن به محتوای اصلی
x

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان:

🔹️ عموم افراد در صورت انجام رفتار پرخطر، می‌توانند به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شوند و در صورت استفاده از گوشت بلافاصله پس از ذبح دام یا نگهداری دام زنده در منزل ممکن است کنه از پوست یا خون دام، افراد در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو قرار می‌گیرند.

🔹️ عامل تب کریمه کنگو، ویروس حساسی است و اگر ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، خودبه‌خود از بین می‌رود، البته برخی از اندام‌ها مثل کبد باید ۴۸ تا ۷۲ ساعت در یخچال بماند و هنگام پخت نیز طبخ کامل انجام شود و نیم‌پز نباشد.

┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄