💠توصیه های تغذیه ای برای گرمازدگی؛
🔸میوه های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید
🔸از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود
🔸میوههای آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت های بدن کمک و از دهیدراتاسیون(از دست دادن آب) جلوگیری می کنند.
🔸مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
🔸نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی شود.
🖊️ روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنجان